Es Marès - Hotel & Spa Formentera  
 
   
 
 
           
   

Es Marès Hotel & Spa

L´ Hotel Es Marès deu el seu nom a la roca d'origen arenós que configura bona part del relleu de l'illa. Aquesta pedra fou usada durant segles en la construcció de cases, esglésies i torres de defensa i també s'exportà a Eivissa.
Les pedreres d'on s'extreia el marès, ja abandonades, transmeten encara a la costa de Formentera una faiçó sorprenent i evocadora i són el testimoni d'una activitat econòmica amb la qual els formenterers feren front a moments històrics de secular aïllament i escassetat.

Elegància i exclusivitat...

Petit i distingit hotel de gestió familiar Inaugurat el 21 d'Agost de 2011.
L'entorn natural de Formentera i la seva cultura Mediterrània conformen la plàcida atmosfera de l'Hotel&Spa Es Marès. Experimenti el plaer d'allotjar-se a l'últim paradís del Mediterrani, en un hotel dissenyat amb l'essència de la illa.

Filosofia:
És marès es vesteix amb elegància i exclusivitat per portar als hostes al viatge dels sentits, tots i cadascun d'ells teixits a l'estil de la illa. Un recorregut per la tradició, l'arquitectura, la cultura i la gastronomia de Formentera.
Arquitectura:
És Marès, edifici de nova construcció totalment integrat en l'entorn en que s'ubica. Fidel i digne representant de l'arquitectura tradicional i autèntica de Formentera. Fustes nobles i materials purs configuren el seu interior. La pedra marès defineix el nostre caràcter.
Instal.lacions:
L'hotel disposa de * pàrquing privat * (Prèvia reserva i confirmació), jardí amb piscina, saló d'estar , sala de conferències, restaurant, cafeteria i spa.
 
           
       

 
   0034 971 323 216 INICI   |   ES MARÈS HOTEL & SPA FORMENTERA   |   C. Santa Maria n.15 Sant Francesc Xavier   |   info@hotelesmares.com   |      |   Diseño web